cs-nec.gameszone.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)

In jos 
+4
RoMeO*FaNtAsTiC
MirifiCu
N3Fr0N
Kayza
8 participanți
AutorMesaj
Kayza
Level5
Level5
Kayza

Numarul mesajelor : 58
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/02/2009

Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) Empty
MesajSubiect: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyMar Feb 17, 2009 3:23 pm

RoMeO*FaNtAsTiC am inteles ca ai admin de 2 saptamani,bun frate dar azi pe sv vreau sa zic ca mie mi sa parut ca admini nu sunt online ( RoMeO*FaNtAsTiC & Bolnaviorul) a intrat un codat Shadow care avea aim,wall si rupea unul scotea aim si rupea cu wall ti-am zis tie RoMeO*FaNtAsTiC sai dai ban nu iai dat m-am rugat de tine circa 10 minute incare si alti player-i se rugau la randu lor sai dai ban era atat de logica era acodat ca se vedea cum i sare tinta,cum iese tragand,si cu tot cu astea trebuia sa ii faci poze tu nu iai facut pe motiv ca fratilor aimul nu se vede la poze,cum dumnezeu sa nu se vada aim la poze hai sa fim seriosi. RoMeO*FaNtAsTiC mai invata cate ceva despre admin.OK No
Bafta all
Sus In jos
N3Fr0N
Level6
Level6
N3Fr0N

Numarul mesajelor : 149
Varsta : 35
Localizare : Campina
Data de inscriere : 09/02/2009

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyMar Feb 17, 2009 3:33 pm

dovezi ?
Sus In jos
Kayza
Level5
Level5
Kayza

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyMar Feb 17, 2009 4:20 pm

O stie el foarte bine.El insusi e o dovada.
Sus In jos
MirifiCu
Admin
Admin
MirifiCu

Numarul mesajelor : 412
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 31/01/2009

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyMar Feb 17, 2009 8:06 pm

daca nu veniti cu dovezi nu putem face nimic.
oricum am inteles ca e doar un avertisment.
Sus In jos
https://cs-nec.forumgratuit.ro
Kayza
Level5
Level5
Kayza

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyMar Feb 17, 2009 8:23 pm

Da e doar un avertisment.Nu vreau sa i se ia adminu sau altele.
Sus In jos
RoMeO*FaNtAsTiC
Level6
Level6
RoMeO*FaNtAsTiC

Numarul mesajelor : 204
Localizare : BuCuReStI
Data de inscriere : 10/02/2009

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyMier Feb 18, 2009 4:04 pm

ma omule....nu se vede aimul....si te-ai rugat de mine de 2 ori....am intrat spec....am vazut ca intr-adevar ii sare tinta....si i-am dat ban....nu aveam de ce sa ii fac poze...pt ca dak ii faceam poze si nu se vedeai aimu in poze nu aveam cum sa ii dau ban....asa m-am convins ca avea....am vazut cum ii sare tinta....si i-am dat ban!!! nu cred ca asta e un motiv f bun sa faci reclamatie...dak nu ii dadeam ban si ziceam sa il lasi in pace....sau eu mai stiu....intelegeam....dar asa...nu vad rostul!!
Sus In jos
zupper
Level6
Level6
zupper

Numarul mesajelor : 107
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 18/02/2009

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyJoi Feb 19, 2009 6:46 pm

RoMeO*FaNtAsTiC a scris:
ma omule....nu se vede aimul....si te-ai rugat de mine de 2 ori....am intrat spec....am vazut ca intr-adevar ii sare tinta....si i-am dat ban....nu aveam de ce sa ii fac poze...pt ca dak ii faceam poze si nu se vedeai aimu in poze nu aveam cum sa ii dau ban....asa m-am convins ca avea....am vazut cum ii sare tinta....si i-am dat ban!!! nu cred ca asta e un motiv f bun sa faci reclamatie...dak nu ii dadeam ban si ziceam sa il lasi in pace....sau eu mai stiu....intelegeam....dar asa...nu vad rostul!!

Am fost admin pe atatea servere se vede aimul Smile) se vede ceva la tinta Smile daca nu stiai Razz cauta poze pe net cu aim Smile la cs si vei vedea....Romeo cand esti rugat sa faci poze cuiva fa poze:) ca nu esti mai presus decat toti.. admin=jucator cam asa trebuie sa fie relatia:) daca vreti sa fie bine Smile
Sus In jos
MirifiCu
Admin
Admin
MirifiCu

Numarul mesajelor : 412
Data de inscriere : 31/01/2009

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyJoi Feb 19, 2009 7:03 pm

@zupper: cunosti toate tipurile de aim? toate care au fost create? Suspect
Sus In jos
https://cs-nec.forumgratuit.ro
RoMeO*FaNtAsTiC
Level6
Level6
RoMeO*FaNtAsTiC

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyJoi Feb 19, 2009 7:13 pm

da omule si de fiekre data cand mi s-a cerut sa fac poze am facut....nu a fost nici o treaba....ca nu imi e greu sa fac poze....vrei sa iti dau toate pozele care le am in calc....iti dau....sa vezi....dar la faza cu aim....te contrazic....
Sus In jos
sRp
Level2
Level2
sRp

Numarul mesajelor : 24
Data de inscriere : 19/02/2009

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyVin Feb 20, 2009 2:08 am

lenea asta :-ss .... ce face din oameni.. Smile eu sunt de parere k aimu pe care il folosesc codatii de la noi de pe srv.. (doamne fereste) nu se vede Smile)
Sus In jos
zupper
Level6
Level6
zupper

Numarul mesajelor : 107
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 18/02/2009

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyVin Feb 20, 2009 8:21 am

bey aimul care nu prea s vede.. este unul care s vede doar un mik pct ala.. restu se vede cat toata ziua.. Smile pnt masuri de protectie:) rog toti adminii sa nu mai stea atat la vedere daca vreti sa prindeti pe cineva:).. orice cod se vede..la poze Smile credeti-ma.. dar poate codatii fol coduri care se dezactiveaza la cap.. si kestii de ex eRotika prima runda a dat 5 oameni prin usi prin tot fara sa s uite apoi rpd.. nu mai facea nik:)) asa miraculos=)) Smile) si nu mai stia deloc:P ee ff greu mai bn ra sv steam only:P era mai ferit de coduri:)
Sus In jos
Arbalest
Level6
Level6
Arbalest

Numarul mesajelor : 166
Varsta : 35
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyVin Feb 20, 2009 12:44 pm

sRp a scris:
lenea asta :-ss .... ce face din oameni.. Smile eu sunt de parere k aimu pe care il folosesc codatii de la noi de pe srv.. (doamne fereste) nu se vede Smile)

Diferite aim-uri nu se vad , dar multe altele se vad Wink
Sus In jos
PolyStaR
Level6
Level6

Numarul mesajelor : 99
Data de inscriere : 09/02/2009

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyVin Feb 20, 2009 2:59 pm

=)))) vai mah...va tre dovezi...:-j...

Romeo pune o poza aici sau un demo si aratale ca nu esti vinovat...Daca kriza nare dovezi u ar fi trebuit sa ai poze Smile)...

U nai treaba cu adminul...ai treaba cu scoru...!!!
Sus In jos
RoMeO*FaNtAsTiC
Level6
Level6
RoMeO*FaNtAsTiC

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) EmptyVin Feb 20, 2009 9:06 pm

ma deci eu va arat ca imi iau aim....si va las sa imi faceti poze si nu va dati seama ca am aim!!! deci eu il caut si va arat ca nu se vede!!! care vrea sa ma contacteze pe mess si vorbim si ii arat....ori tu zupper ori tu kayza....ca voi sunteti aia care sunteti de parere ca se vede
eu va arat si va demonstrez ca nu e asa....eu stiu cazuri....un caz care toti il cunoastem....care joaca cu aim foarte des....desii nimeni nu a reusit sa-l prinda....de ce? pt ca nu se vede la poze....asa ca va rog....care vreti sa va demonstrez....va demonstrez
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)   Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC) Empty

Sus In jos

Un simplu avetizment( RoMeO*FaNtAsTiC)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Eu RoMeO*FaNtAsTiC
» RECLAMATIE RoMeO*FaNtAsTiC
» Romeo Fantastic CODAT???
» RoMeO*FaNtAsTiC as dorii si eu admin!
» Cerete Upgrade RoMeO*FaNtAsTiC

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum