cs-nec.gameszone.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

un copil ratat !

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
dcN
Level1
Level1

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 28/02/2009

un copil ratat ! Empty
MesajSubiect: un copil ratat !   un copil ratat ! EmptyDum Mar 08, 2009 4:59 pm

Sal.... Am primit 3 kick-uri la rand fara motiv ... de la ratatu` de haze ... aveti niste admin pe sv ....el imi da mie kick pt rush pana si in meciurile de pgl ct pot ataca cat vor cand vor si pot merge oriunde ... nu am ce zice ... asta chiar ma scos din sarite .omu e ratat si atat .
Sus In jos
dcN
Level1
Level1

un copil ratat ! Empty
MesajSubiect: Re: un copil ratat !   un copil ratat ! EmptyDum Mar 08, 2009 5:04 pm

ce le-oti face admine la toti copii astia ratati ... daca tot vrei ceva bun ... fa cateva admine la cativa care cunsoc cat de cat ... nu la toti copii astia ratati care se pun pe forum si isi dau voturi intrei ei .. si a 2 zi sunt admin
Sus In jos
DarK
Level6
Level6
DarK

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 39
Localizare : Braila
Data de inscriere : 08/02/2009

un copil ratat ! Empty
MesajSubiect: Re: un copil ratat !   un copil ratat ! EmptyDum Mar 08, 2009 5:33 pm

in primul rand...controleaza-ti limbajul in momentul cand faci un astfel de topic. e mai bine pt impresie.
in al doilea rand...nu cred k omul ala ti-a dat kick doar pt k faceai rush, eu cred k ti-a dat kick pt k nu putea sa iti dea ban pt wall( nu avea comenzile necesare la admin).
Sus In jos
miykael
Level2
Level2
miykael

Numarul mesajelor : 23
Data de inscriere : 04/03/2009

un copil ratat ! Empty
MesajSubiect: Re: un copil ratat !   un copil ratat ! EmptyDum Mar 08, 2009 5:37 pm

eram si eu pe server cand a primit kick.. insa nu stiu motivul pentru care acesta nu a mai fost lasat sa reintre ! bft
Sus In jos
dcN
Level1
Level1

un copil ratat ! Empty
MesajSubiect: Re: un copil ratat !   un copil ratat ! EmptyDum Mar 08, 2009 10:03 pm

stii poate ca as vorbii frumos dar nu ai cu cine .. iar tu dark observ ca nu ai o trebaa daca imi zici mie ca am wall ... numai jucatori unu mai bun ca altu ... sa nu mai zic ... ca de cand joc pe sv asta nu am jcuat odata cu sunet ... inseamna ca daca am si sunet primesc ban permanent
Sus In jos
dcN
Level1
Level1

un copil ratat ! Empty
MesajSubiect: Re: un copil ratat !   un copil ratat ! EmptyDum Mar 08, 2009 10:06 pm

iar limbaju il folosesti cu cine trebuie nu cu un copil sarac si ratat ca terminatu de haze
Sus In jos
HaZe
Level6
Level6
HaZe

Numarul mesajelor : 96
Varsta : 34
Data de inscriere : 10/02/2009

un copil ratat ! Empty
MesajSubiect: Re: un copil ratat !   un copil ratat ! EmptyLun Mar 09, 2009 12:35 am

dcN ce zmeu esti tu de vii cu gura asa mare , intai invata sa joci fara wall si apoi vino sa faci reclamatii aiurea , ca dupa cum vorbesti se vede ca esti cam incet la minte , iti dai seama ca iti dadeam kick ca am vazut ca ai wall insa nu am comanda sa iti fac poze si sa dau ban ca numai veneai tu sa faci reclamatii aiurea , presupun ca nu ai facut poza la consola ca se vedea OGC-u ... dupa cum vezi si DarK aproba ca jucai cu coduri asa ca las-o moarta ... Cer sa i se dea si ban pe forum pt limbaj !!

P.S. Cand o sa faci si tu 20 de ani atunci sa vi sa ma faci copil , ca pariezi ca incepeai sa dai in tastatura cand ai vazut ca numai faceai fraguri cu wallu din cauza mea ! bft
Sus In jos
HaZe
Level6
Level6
HaZe

Numarul mesajelor : 96
Varsta : 34
Data de inscriere : 10/02/2009

un copil ratat ! Empty
MesajSubiect: Re: un copil ratat !   un copil ratat ! EmptyLun Mar 09, 2009 12:50 am

Dupa cate am vazut ai mai avut odata ban deci se vede de aici ce frumos sti sa joci Smile) robotule
Sus In jos
Continut sponsorizat

un copil ratat ! Empty
MesajSubiect: Re: un copil ratat !   un copil ratat ! Empty

Sus In jos

un copil ratat !
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
cs-nec.gameszone.ro  :: Arhiva :: Arhiva-
Mergi direct la: