| reclamatie adminiii pt toti adminii | |
|
+5Arbalest Fulgerik ZZZ Theo MirifiCu ciprik 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ciprik Level3
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 36 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: reclamatie adminiii pt toti adminii Sam Feb 07, 2009 11:43 pm | |
| in primul rand vreau sa spun k desi se lauda k au admin nu isi fac treaba .si asta este o reclamatie la adresa tuturor adminilor. Este lag pe server el nu face nimic,se injura pe server nimeni nu face nimic parca esti pe stadion..domnilor admini ce faceti,va laudati k aveti admin pt ce dak nul folositi...azi se injurau si i spune adminu nu mai injura,asta dupa ce sau injurat 2 intre ei ..dar sa i spun la adminu ala k exista comanda admin_llama name,fara discutii.vreti sa fie serverul populat sa vina lumea pe el sa fie cunoscut ,pai cum sa fie cunoscut dak vb adminului nu face doi bani si nici faptele lui nu fac 2 bani...asta e doar inceputul nu mai zic de harti snow , awp_circular .awp_india si assalt altele mai stiti ???? pai sa joci 7 pe 7 snow e o adevarata placere pt uni adik pt fragari k acolo faci cel mai mare rank ,si pt codati uitasem k acolo greu i prinzi . | |
|
| |
MirifiCu Admin
Numarul mesajelor : 412 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Sam Feb 07, 2009 11:52 pm | |
| | |
|
| |
ciprik Level3
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Dum Feb 08, 2009 12:21 am | |
| CA SA NU CREZI K VB PROSTII SI ASTA E DOAR O MICA DOVADA, | |
|
| |
Theo Level2
Numarul mesajelor : 17 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Dum Feb 08, 2009 12:38 am | |
| ciprik are dreptate...bolnovu ala injura de toti mortii pe server si toate nemurile | |
|
| |
Fulgerik ZZZ Level2
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 32 Localizare : Tecuci Data de inscriere : 03/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Dum Feb 08, 2009 12:45 am | |
| voi vorbiti de mine akuma ??? | |
|
| |
ciprik Level3
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Dum Feb 08, 2009 1:01 am | |
| nu e vb k cine injura e vb k se injura si nu se face nimic...si ati cerut dovezi.. si tot ce am zis mai sus e adevarat si sti si tu ownarule | |
|
| |
Arbalest Level6
Numarul mesajelor : 166 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Dum Feb 08, 2009 9:13 am | |
| Ciprik asa se injura aproape toti pe server si numai codati intra cate odata Si nici nu prea sunt admini atunci | |
|
| |
ciprik Level3
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Dum Feb 08, 2009 11:42 am | |
| | |
|
| |
darkbattle Level6
Numarul mesajelor : 73 Data de inscriere : 03/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Lun Feb 09, 2009 8:25 pm | |
| frate , acum s-o spunem pe-aia dreapta : de cate ori m-ai vazut tu pe mine ca ma laud ca am admin? de cate ori se intreaba pe server "cine este admin" , raspund scurt "eu" , fara alte comentarii care nu isi au rostul. (acum vorbesc doar despre mine , nu am treaba cu altii , eu imi fac doar treaba mea ). urmatoarea chestie : de cate ori ai vazut ca schimb eu plansa fara sa dau la vot ? nu iese la vot ,bine nu e nicio problema , intrebam mai tarziu in caz ca domnii jucatori s-au plictisit si vor altceva. urmatoare problema : s-a intamplat de vreo 3-4 ori sa dau ban fara dovezi , din ce motiv ? e simplu , ori era codar infect care spama in prostie , ori refuza sa-mi dea id lui si pozele pe care i le faceam. alta chestie : problema cu LLAMA . ai vazut ca de cate ori sunt pe server dau llama la cine injura sau insulta sau ... depinde de probleme . ai vazut ca zic mai mereu " TINE-TI PLISCUL" inainte sa dau llama ? nu tace, llama il pandeste .daca sunt injurii grave la adresa adminilor sau a jucatorilor ,eu pentru asta am dat ban 30 de minute , nu ma priveste ce fac altii , eu doar imi fac treaba , cum am spus mai sus . acestea fiind zise , te-am convins ca eu imi fac treaba si incerc cat pot de bine sa iasa ceva din aceste server ? si cu asta imi inchei pledoaria despre teaba mea sa trec la chestia legata de unul dintre cumaparatorii serverului , mai precis jucatorul Bolnavior*. inteleg , e unul dintre owneri (cred) dar sa injuri in halul ala nu mi se pare corect fata de nimeni. inteleg , a intru un "wall-ist" pe server ,dar ce treaba au MORTII si RANITII FAMILIEI acelui presupus wall-ist. il injuri pe el odata si te abtii restu , iti iei llama pt 10 minute si scapi da' nu trece mai departe la rudele lui. si , Blonavior* , de ce te plangeai la Lukino ca ti-am dat ban? ti-am dat ban pentru simplul fapt ca refuzai sa taci din "clanta" daca imi permiteti sa folosesc aceasta exprimare. Acestea fiind zise am terminat tot ce "am avut pe suflet" .Spor la fraguri si sa aduceti cat mai multi oameni pe server | |
|
| |
ciprik Level3
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Lun Feb 09, 2009 8:34 pm | |
| nu era special pt cineva anume...eu am spus la general si am pus poza aia pt k mi sa cerut sa dovedesc ,asta e tot | |
|
| |
darkbattle Level6
Numarul mesajelor : 73 Data de inscriere : 03/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Lun Feb 09, 2009 8:40 pm | |
| ciprik , eu mi-am spus ce am avut de spus despre mine ca admin | |
|
| |
PolyStaR Level6
Numarul mesajelor : 99 Data de inscriere : 09/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Lun Feb 09, 2009 9:06 pm | |
| | |
|
| |
L Level6
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 32 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 09/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Mar Feb 10, 2009 2:18 am | |
| domule ai dreptate am vazut si pe ph5 unde este bullet sua nu mai stiu pe unde da ban,kick,slaim,admin la cine cere admin primeste asa numa ptbl cu injuraturile m-am prins desigur am mai injurat si eu pe cate un wall-ist sorry dar m-i am vazut de treaba in continuare cand intrebam dc am numele llama ma linisteam si jucam in continuare nu stiu daca jupanul este admin dar azi data de 09.02.2009 ora 20:15 l-am intrebat daca nu este ''patrnujelu'' acesta fiind un var de al meu adica porecla l-am intrebat daca este patrunjelu iar acest m-a facut in toate formele '' pastarnac'' ''morcov'' stiu ca era greseala mea ca nu mi-am cerut scz dar prbl este ca nu prea stiu sa cer scz EU atar am avut de zis | |
|
| |
RoMeO*FaNtAsTiC Level6
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 34 Localizare : BuCuReStI Data de inscriere : 10/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Mar Feb 10, 2009 11:13 pm | |
| mey sorry ca ma bag si eu in discutia asta, eu pe serverul asta...am observat ca toti adminii isi vad de treaba lor...poate ca nu am nimerit eu atunci cand s-a intamplat asa ceva...insa din tot ce am citit mai sus mie mi-se pare ca sunteti niste oameni de nota 10 si intelegatori!! foarte tare...tot respectul din partea mea pt toti!! | |
|
| |
L Level6
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 32 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 09/02/2009
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii Mier Feb 11, 2009 4:02 am | |
| asa dori sa itzi multumesc daca se poate Romeo dar ma ingrikoreaza faptul caci adminul din data de 11.02.2009 ora 19:45 era un admin va rog scuzatzimi expresia ce va sa vina ''un las nesimtit '' si nu este vorba de spre tine Mirificu tu itzi faci treaba excelent bravo ai tot respectul din partea mea dar m-a deranjat acel adimn ce era a dat slai ban kick in timupl ce te nu jucai zicea lumea ca area wall aim iar acesta nu sta te-a sa se uite pe el atent direct ban kick i TE FELICIT INCA O DATA FIINDCA AM VAZUT CUM ITZI FACI TREABA BRAVO | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: reclamatie adminiii pt toti adminii | |
| |
|
| |
| reclamatie adminiii pt toti adminii | |
|