cs-nec.gameszone.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Reclamatie Italianu

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
DarK
Level6
Level6
DarK

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 39
Localizare : Braila
Data de inscriere : 08/02/2009

Reclamatie Italianu Empty
MesajSubiect: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu EmptyLun Feb 09, 2009 7:50 pm

uite frate ce face asta...asta inseamna sa dai admin la niste copii de 10 ani care fac pe smecherii pe server. imi da ban pt k am indraznit sa ii zic sa se uite pe unul k wall...asa se face fratele meu??? dovezi...am doua print screen acasa, iar dak vrei sa le vezi...ti le dau pe mess...rusine...
Sus In jos
MirifiCu
Admin
Admin
MirifiCu

Numarul mesajelor : 412
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 31/01/2009

MesajSubiect: Re: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu EmptyLun Feb 09, 2009 9:36 pm

DarK a scris:
uite frate ce face asta...asta inseamna sa dai admin la niste copii de 10 ani care fac pe smecherii pe server. imi da ban pt k am indraznit sa ii zic sa se uite pe unul k wall...asa se face fratele meu??? dovezi...am doua print screen acasa, iar dak vrei sa le vezi...ti le dau pe mess...rusine...

te rog sa le pui pe forum.
sa imi dai si ip sa scot ban-ul.
Sus In jos
https://cs-nec.forumgratuit.ro
DarK
Level6
Level6
DarK

MesajSubiect: Re: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu EmptyLun Feb 09, 2009 10:11 pm

si cam asta ar fi tot??? adik imi scoti ban iar aluia nu ii faci nimic???ar trebui suspendat adminul pentru astfel de purtare...

uite aici
Reclamatie Italianu Untitled1

Reclamatie Italianu Untitled2
Sus In jos
DarK
Level6
Level6
DarK

MesajSubiect: Re: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu EmptyLun Feb 09, 2009 10:13 pm

nu cred k asta e o purtare demna de un admin "Suprem"...dak era deranjat de afirmatia mea...putea f bine sa dea llama...nu sa dea ban fara motiv...dak intr-adevar vrei sa urci in topul serverelor si sa faci ceva bun, ar trebui sa fii corect si sa iei deciziile si masurile care se impun pentru a avea un server bun...
Sus In jos
MirifiCu
Admin
Admin
MirifiCu

MesajSubiect: Re: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu EmptyLun Feb 09, 2009 10:15 pm

DarK a scris:
nu cred k asta e o purtare demna de un admin "Suprem"...dak era deranjat de afirmatia mea...putea f bine sa dea llama...nu sa dea ban fara motiv...dak intr-adevar vrei sa urci in topul serverelor si sa faci ceva bun, ar trebui sa fii corect si sa iei deciziile si masurile care se impun pentru a avea un server bun...

Asta incerc sa le explic si eu.
Tu l-ai provocat putin si el fiind putin mai impulsiv nu s-a putut abtine.
Promit ca il trag eu de urechi cand ma intal cu el maine.

pana una alta da-mi ip sa scot ban-ul.
Sus In jos
DarK
Level6
Level6
DarK

MesajSubiect: Re: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu EmptyLun Feb 09, 2009 10:20 pm

man eu incerc sa inteleg, dar m-am enervat pt k toti de pe server tipau sa ii dea ban lu ala si el se facea k ploua. normal, dak ar fi fost deranjat de afirmatia mea, trebuia sa imi dea llama, nu ban direct. dak dai llama unui jucator care injura pe server(nu a fost cazul meu), el o sa se calmeze si mai revine pe server, insa dak ii dai ban...nu il mai vezi.
Sus In jos
MirifiCu
Admin
Admin
MirifiCu

MesajSubiect: Re: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu EmptyLun Feb 09, 2009 10:28 pm

DarK a scris:
man eu incerc sa inteleg, dar m-am enervat pt k toti de pe server tipau sa ii dea ban lu ala si el se facea k ploua. normal, dak ar fi fost deranjat de afirmatia mea, trebuia sa imi dea llama, nu ban direct. dak dai llama unui jucator care injura pe server(nu a fost cazul meu), el o sa se calmeze si mai revine pe server, insa dak ii dai ban...nu il mai vezi.

iti dau dreptate Smile dar nu a fost o greseala foarte mare plus ca a fost putin enervat de tine.
o sa vb cu el si sper sa nu se mai repete.
Sus In jos
darkbattle
Level6
Level6

Numarul mesajelor : 73
Data de inscriere : 03/02/2009

MesajSubiect: Re: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu EmptyMar Feb 10, 2009 9:29 pm

deci Smile am si eu cate ceva de spus bounce

il cunosc doa de cateva zile si mie mi se pare un om foarte de treaba , dar nu sti atunci cand este PROVOCAT . nu se poate ca tu sa nu fi facut ceva sau chiar mai multi deodata si normal ca acea persoana cedeaza oarecum psihic . parerea mea Smile

oricum eu sustin faptul ca nu ti-a dat ban fara ca tu sa faci nimic bounce
Sus In jos
Fulgerik ZZZ
Level2
Level2

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 32
Localizare : Tecuci
Data de inscriere : 03/02/2009

MesajSubiect: Re: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu EmptyMar Feb 10, 2009 9:44 pm

MirfiCU ti-e frica sa nu afle lumea ce fel sunt admiii pe server ... Smile)...esti mai infantil ca si mine... Sad ... de ce mi-ai dat BAN ... ai promis ca'mi dai admin ..esti mai mincinos ca si mine

P.S.- si incearca sa bagi mapele pe care le vot jucatorii nu admini
Sus In jos
MirifiCu
Admin
Admin
MirifiCu

MesajSubiect: Re: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu EmptyMar Feb 10, 2009 10:05 pm

Fulgerik ZZZ a scris:
MirfiCU ti-e frica sa nu afle lumea ce fel sunt admiii pe server ... Smile)...esti mai infantil ca si mine... Sad ... de ce mi-ai dat BAN ... ai promis ca'mi dai admin ..esti mai mincinos ca si mine

P.S.- si incearca sa bagi mapele pe care le vot jucatorii nu admini

nu are rost sa intru in polemici cu tine.
ai ban pe forum 2 saptamani, poate te mai racoresti.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Italianu   Reclamatie Italianu Empty

Sus In jos

Reclamatie Italianu
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie Italianu