Nick: -eLg-Reapper
ce sa intamplat: eram pe o harta de awp intrun coloseum si nici nu incepe runda bine ca primesc hed de la el din perete in perete si am zis bulan iar a doua oara incepe runda eu ma duck in alt colt si el nu ma vazut ca statea tot acolo la perete si ma trezesc iar cu hed prin perete.......faceti ceva ce vreti voi da faceti ceva in legatura cu asta ..............cu toate ca imi devenise amic mai are si slot e nesimtit! .... si dupaia isi dezactiveasza wallu si imi zice mie fa poze fa poze ..... dupaia imi zice am 48 hp si tu zici ca am wall
) si zicea dastea ...crede ca eu is prost sa cred asha ceva ca asta a fost norok poate la prima dar la a doua nu aveai de unde sa sti! ziceai dastea ca sa nu te reclam pe forum tu mai vrei si admin ma..........? wallistule.............[Codatule]
Dovezi: nam nici o dovada ca eu de nervi am inchis imediat csu si am venit sal reclam..........si ce dovada puteam sa am ca naveam ce ca admini nu erau ...... dar sunt martori incepatoru, ............ X-tasy e wallistu